Simulaattorin toimintaohjeet

Vuoron aloittaminen:
Kun käännyt pihaan, Zippi Golf sijaitsee oikeanpuoleisen hallirivin toiseksi viimeisessä hallissa. Oven avauslinkki tulee voimaan 10 minuuttia ennen varauksen alkua ja on voimassa koko varauksesi ajan. Mikäli tilassa ei ole muita, voit aloittaa vuorosi heti. Muussa tapauksessa anna edellisten lopettaa vuoronsa rauhassa. Valot syttyvät katkaisijasta ulko-oven vasemmalta puolelta. HUOM! Suosittelemme sammuttamaan valot pelaamisen ajaksi. Tämä parantaa hallin tunnelmaa. Simulaattori käynnistyy sekä sammuu simulaattorihäkin seinässä olevasta oranssista napista. Käynnistyminen kestää 1-2 minuuttia.

Vuoron aikana:
Jätä ulkokengät kenkätelineeseen. Sisällä liikkuminen ja pelaaminen sallittu puhtailla sisäkengillä tai puhtailla golfkengillä, joissa ei ole ruusukkeita. Huolehdi, että pelaat ainoistaan puhtailla mailoilla sekä puhtailla ja merkkaamattomilla palloilla! Täten valkokangas pysyy puhtaana

Vuoron lopettaminen:
Ota muut tilankäyttäjät huomioon. Siivoa jälkesi ja jätä paikat siistiksi vuorosi päätteeksi. Lopeta vuorosi viimeistään 5 minuuttia ennen vuorosi loppumista, jotta vaihto tapahtuu vaivattomasti. Mikäli tilaan ei tule sinun jälkeesi muita, muista sammuttaa laitteisto sekä valot lähtiessä.

Äänentoisto:
Tilassa on Harman Kardon 5.1 äänentoistojärjestelmä.

Muuta:
Tilassa asiakkaiden käytössä WC.